Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Ejsing ligger i et særdeles naturskønt område i den nordligste del af Holstebro kommune.

En levende landsby, hvis historie kan føres helt tilbage til 1100 tallet da Ejsing Kirke, Danmarks største landsbykirke, blev opført.

Landsbyens historie kan følges helt fra Herremænd og fæstebønder til nutidens indbyggere på Ejsing kanon her på hjemmesiden.

Der er ca. 1000 indbyggere i sognet som udgøres af områderne Ejsing mark, Tværmose, Hvidemose, Skaun, Lauhede , Egebjerg, Krogager, Geddal, Ejsingholm, Råst og Landting.

Naturen er rigt vekslende. Der er områder med plantage, søer, moser, enge, åer, bække, vig og strandenge med Fuglereservat og en dejlig badestrand med nærliggende Campingplads.

Ejsing Strand nyt luftfoto

Der er rige muligheder for vandrer-, ride- og cykelture, og der mange gode stier. Læs mere i menuen under Ejsing stierne.

Ejsing har en meget velfungerende og nyrenoveret friskole.  www.ejsingfriskole.dk.

Der er gode børnepasningsmuligheder i Børnehuset (Gazellen). som pr. d. 1 okt 2013 har fået helt nye lokaler ved hallen og skolen. Desuden er der rigtig gode dagplejemuligheder både i byen og på landet.

Vi har et stort og flot Multihus på tegnebrættet, som vi håber bliver til virkelighed i 2016.

Seniorboligerne på Vinderupvej er eftertragtede har også et godt fælleslokale.

Ejsing har masser af liv med mange små og store virksomheder inden for handel, håndværk, industri og landbrug.

Der er skolebus og busforbindelser til Vinderup og Holstebro se de lokale busplaner.

Vi har et meget aktivt og varieret foreningsliv for alle aldersgrupper. Oversigten over de mange foreninger og råd kan ses her på hjemmesiden. Foreningslivet bygger på det gode fællesskab og samarbejde, som er meget kendetegnende for beboerne i Ejsing og omegn. Også derfor er Ejsing egnen et godt sted at bo. Det er let at falde til her, hvis man har lyst til at deltage i de mange aktiviteter – men man er naturligvis også velkommen alligevel.

Her er trygt og godt for alle generationer. Omgangstonen er ligefrem og gemytlig.

Der er ejendomme til salg, og der er også mulighed for nybyggeri på de kommunale udstykninger i Østparken og på Møgeltoften, Disse storparceller ligger syd for Ejsing - lige ud til de åbne vidder med smukt udsyn til svanerne i den lille sø.

Sidst men ikke mindst: den elektroniske motorvej er nået til Ejsing. Der er internet, fjernsyn og telefoni via fiberbredbånd.

Kig her på hjemmesiden – og læs lidt om Ejsing og omegn. Kontakt evt. bestyrelsen, hvis der er noget, du gerne vil høre mere om.

Måske bor du her allerede – ellers får du måske lyst til at flytte hertil.